کشف ۳۶ فقره زورگیری و قاپ زنی تلفن همراه در مشهد جنین‌هایی که زائر اربعین شدند روغن کانولا یا آفتابگردان؟ کدامیک بهتر است مصرف کنیم؟ کمبود معلم از طریق نیرو‌های حق‌التدریس و بازنشسته جبران می‌شود از خواص کره بادام‌زمینی برای سلامتی غافل نشوید ادامه پویش «نذر خون حسینی» تا پایان ماه صفر پرداخت حقوق بازنشستگان و پول گندم‌کاران در اولویت کار دولت است خبر جدید برای بازنشستگان تامین‌اجتماعی | احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی صادر می‌شود (۴ شهریور ۱۴۰۳) کاهش دمای محسوس در روز‌های پایانی هفته در مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۴ شهریور ۱۴۰۳) افزایش شدت وزش باد توام با گرد و خاک در جنوب خراسان رضوی (۴ شهریور ۱۴۰۳) کانون فعالیت حشره «سنک» مشخص شد ماجرای بخشش قاتل یک نوعروس در بین‌الحرمین حق اولاد و عائله‌مندی بازنشستگان خویش‌فرما پرداخت شد (۴ شهریور ۱۴۰۳) آخرین وضعیت هواشناسی کشور (۴ شهریور ۱۴۰۳) | افزایش ابر، رگبار پراکنده و رعدوبرق در اغلب نقاط کشور سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند
سرخط خبرها

آش سماق، پیش‌غذایی به سبک اصفهانی است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۱۰۰۶۰۰
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۰
آش سماق، پیش‌غذایی به سبک اصفهانی است+ طرز تهیه
آش یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی است که تقریبا در تمام ایران پخته می‌شود. آش چندین نوع است. از جمله آش رشته، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و ... نوعی دیگر آش هست به اسم آش سماق این آش از غذا‌های سنتی تویسرکان همدان و اصفهان است.

مقدم | شهرآرانیوز؛ آش‌ها جزو غذا‌های اصیل و پرطرف‌دار ایرانی هستند که در هر منطقه بنا به ذائقه و سلیقه مردم، با مواد غذایی متفاوتی پخته می‌شوند. یکی از این آش‌ها آش سماق است که در هر منطقه با دستورالعمل مختلفی پخته می‌شود. ما امروز می‌خواهیم نوع اصفهانی آن را آموزش بدهیم. در ترکیب این آش از گوشت، سبزیجات و برنج استفاده می‌شود که غذایی بسیار کامل است به‌ویژه برای این روز‌های سرد سال که بیشتر خانواده‌ها درگیر بیماری کرونا هم هستند.

مناسب برای: ۸ نفر
زمان تهیه:۱۷۰ دقیقه

موادلازم برای تهیه آش سماق:

برنج نیمه: ۲۰۰ گرم
سماق خشک: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
سبزی آش: ۱۰۰۰ گرم
پیاز درشت: یک عدد
روغن: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
نعناع داغ: به میزان لازم

روش تهیه آش سماق:

برنج را با کمی آب بپزید.

سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعناع) را پس از پاک کردن، خوب بشویید، ریز خرد کنید و به برنج پخته اضافه کنید.

گوشت چرخ‌کرده را با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید و به صورت کوفته‌قلقلی‌های کوچک و به اندازه یک گردو درآورید.

کوفته‌قلقلی‌ها را در روغن سرخ کنید. سپس آن‌ها را درون آش بریزید تا خوب بپزند.

سماق را که از یک ساعت قبل در آب خیس کرده‌اید از صافی پارچه‌ای رد کنید و خوب فشار دهید تا آب قرمز خوش‌رنگی از آن به جا بماند.

عصاره سماق را به آش اضافه کنید.

پیاز را نگینی ریز کنید و با مقداری روغن تفت بدهید تا سبک و طلایی شود. نصف پیازداغ را به آش اضافه کنید و اجازه بدهید آش بپزد و خوب جا بیفتد.

آش را با پیازداغ و نعناع‌داغ تزیین کنید.

پیش‌غذایی به سبک اصفهانی | آش سماق

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->