سخنگوی قوه‌قضائیه: تضمین سلامت انتخابات از سوی مجریان باید به‌خوبی صورت گیرد | آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال شناسایی ۱۲۲ مورد مثبت تب دنگی از ابتدای سال در کشور | تب دنگی در چهار استان شیوع دارد قول وزیر کار به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: علی‌الحساب حقوق بازنشستگان را به‌محض تأمین منابع، پرداخت می‌کنیم + ویدئو بهترین زمان شام خوردن | برای جلوگیری از افزایش وزن در این زمان شام بخورید دلایلی که شما را به خوردن برخی مواد غذایی معتاد می‌کند + راه حل‌های ترک اعتیاد مصرف غذا‌های مضر پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته آمار ازدواج در خراسان‌رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری ۹۲ درصد از اراضی کشاورزی استان و صدور سند مالکیت برای آن‌ها محور فیروزکوه مسدود است نتایج نهایی آزمون استعدادهای درخشان هفته اول مرداد اعلام می‌شود | انتشار کلید سوالات تا ۹ تیر توضیحات وزیر کار درباره واریزی به حساب بازنشستگان کشوری و تأمین‌اجتماعی مدیر عملیات حج تمتع آمار بازگشت حجاج ایرانی را تشریح کرد (۶ تیرماه ۱۴۰۳) اعزام ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو از سراسر کشور به مشهد در راستای آمادگی برای آزمون سمپاد زنگ خطر انقراض ۸۶ گونه جانوری در ایران فقر آهن باعث چه مشکلاتی در کودکان می‌شود؟ رئیس فراکسیون کارگری: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همین امسال انجام می‌شود عواقب و تأثیرات منفی فریادزدن بر سر کودکان توضیحات رئیس سازمان مدارس درباره انواع شهریه در مدارس غیردولتی
سرخط خبرها

آش سماق، پیش‌غذایی به سبک اصفهانی است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۱۰۰۶۰۰
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۰
آش سماق، پیش‌غذایی به سبک اصفهانی است+ طرز تهیه
آش یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی است که تقریبا در تمام ایران پخته می‌شود. آش چندین نوع است. از جمله آش رشته، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و ... نوعی دیگر آش هست به اسم آش سماق این آش از غذا‌های سنتی تویسرکان همدان و اصفهان است.

مقدم | شهرآرانیوز؛ آش‌ها جزو غذا‌های اصیل و پرطرف‌دار ایرانی هستند که در هر منطقه بنا به ذائقه و سلیقه مردم، با مواد غذایی متفاوتی پخته می‌شوند. یکی از این آش‌ها آش سماق است که در هر منطقه با دستورالعمل مختلفی پخته می‌شود. ما امروز می‌خواهیم نوع اصفهانی آن را آموزش بدهیم. در ترکیب این آش از گوشت، سبزیجات و برنج استفاده می‌شود که غذایی بسیار کامل است به‌ویژه برای این روز‌های سرد سال که بیشتر خانواده‌ها درگیر بیماری کرونا هم هستند.

مناسب برای: ۸ نفر
زمان تهیه:۱۷۰ دقیقه

موادلازم برای تهیه آش سماق:

برنج نیمه: ۲۰۰ گرم
سماق خشک: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
سبزی آش: ۱۰۰۰ گرم
پیاز درشت: یک عدد
روغن: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
نعناع داغ: به میزان لازم

روش تهیه آش سماق:

برنج را با کمی آب بپزید.

سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعناع) را پس از پاک کردن، خوب بشویید، ریز خرد کنید و به برنج پخته اضافه کنید.

گوشت چرخ‌کرده را با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید و به صورت کوفته‌قلقلی‌های کوچک و به اندازه یک گردو درآورید.

کوفته‌قلقلی‌ها را در روغن سرخ کنید. سپس آن‌ها را درون آش بریزید تا خوب بپزند.

سماق را که از یک ساعت قبل در آب خیس کرده‌اید از صافی پارچه‌ای رد کنید و خوب فشار دهید تا آب قرمز خوش‌رنگی از آن به جا بماند.

عصاره سماق را به آش اضافه کنید.

پیاز را نگینی ریز کنید و با مقداری روغن تفت بدهید تا سبک و طلایی شود. نصف پیازداغ را به آش اضافه کنید و اجازه بدهید آش بپزد و خوب جا بیفتد.

آش را با پیازداغ و نعناع‌داغ تزیین کنید.

پیش‌غذایی به سبک اصفهانی | آش سماق

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->